Warning: sort() expects parameter 1 to be array, null given in /libraries/FlatFiles.php on line 193
Opinie klientów
 

Opinie naszych klientów

 

 

Dodaj opinię:
Autor
Treść komentarza
Kod
 
Tu przepisz kod
Opinie klientów
Ania

2009-06-09 17:58

Naczynia zgodne z opisem, jestem bardzo zadowolona.
Polecam!
 
 
Zadowolona

2009-06-15 15:47

Polecam wszystkim :))) Użytkuje te naczynia od kilku lat i jestem z nich naprawde bardzo zadowolona. Pozdrawiam! A.G.
 
 
Ollaa

2009-07-02 13:24

Wczoraj dostałam patelenke - już ja rozpracowałam :) Pozdrawiam kierowce :)))
 
 
iga

2009-07-07 12:22

Wczoraj byłam na spotkaniu, bardzo miła atmosfera i przy okazji dowiedziałam się wielu ciekawych na temat zdrowego żywienia.
 
 
spiderrr8

2009-07-08 09:06

A ja w temacie nagrody :) Dzięki za udane wakacje - czek sie przydał - Władysławowo rules :)
 
 
Gadzior

2009-07-08 13:22

Pozdrawiam całą ekipę i dziekuję za pełne profesjonalizmu podejście.
 
 
Czeesiekk

2009-07-09 08:30

Polecam. I dziekuje za bonus.
 
 
michalina

2009-07-10 12:38

Dzień dobry,
chciałam Państwu powiedzieć, że patelnia kwadratowa jest naprawdę super. NIe za wielka, nie za mała, a dzięki temu, że ma kwadratowy kształt mogę np. smażyć na niej 4 udka jednocześnie. Moja przyjaciółka oglądając tą patelnię stwierdziła, że pomimo wyższych brzegów, świetnie nadawałaby się do smażenia kwadratowych naleśników na krokiety. Dziękuję i polecam.
 
 
Wojciech, Wrocław

2009-07-13 22:03

Witam. Parę tygodni temu skorzystaliśmy z żoną z zaproszenia i wybraliśmy się na kolację. Zakupiliśmy zestaw naczyń. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony, jak do wszytskich nowości, które przynosi do domu moja żona, ale rzeczywiście naczynia są energooszczędne i solidnie wykonane.
Polecam.
 
 
nina

2009-07-15 12:31

Niedawno byłam na spotkaniu, kupiłam robota Zauberstab. Jest genialny! Korzystam z niego niemal każdego dnia, miksuję dzieciom zupki, robie koktaile owocowe, a w sobotę przygotowałam świetne sosy do potraw z grilla. Sąsiedzi nie mogli się najeść.
 
 
rufus78

2009-07-17 13:27

Szczerze powiem - mile sie rozczarowałem. A jestem zawodowym kucharzem.
 
 
Kasia

2009-07-21 09:44

Bardzo dziekuje za sympatyczny kontakt naczynia są naprawdę świetne i zapewniem, że zrobie wszystkie dania z Waszej ksiażki. Pozdrawim serdecznie
 
 
xmz

2009-07-23 11:51

Robot jest ekstra! Pozdrawiam!
 
 
AQQ

2009-07-24 12:41

Zadowolony jestem. Naprawde.
 
 
krystyna, września

2009-07-27 21:49

W pątek odebrałam naczynia Miły pan przywiózł mi je do domu. Testowałam je cały weekend. Rewelacja!
 
 
Jan z Tarnowa

2009-07-28 11:49

Witam,
od lat pasjonuję się gotowaniem. Ponad miesiąc temu wybrałem się z żoną na spotkanie, podczas którego miałem okazję zapoznać się z naczyniami oferowanymi przez Waszą firmę. Zakupiliśmy zestaw naczyń, w prezencie dostałem jeszcze robota. Muszę przyznać, że są świetne. Szczególnie patelnie. Potrawy się nie przypalają, nie przywierają, są równo dopieczone z każdej strony.
 
 
Albatros

2009-07-29 09:25

Dzieki na pewno polece sasiadom
 
 
Ryszarda - Oława

2009-07-29 20:06

ZA POŚREDNICTWEM SYNA CHCIAŁABYM PODZIEKOWAĆ FIRMIE ZA PRECYZJE I EXPRESOWĄ DOSTAWĘ. GARKI WYGLADAJA SOLIDNIE. Z POWAŻANIEM RYSZARDA O.
 
 
Ewa

2009-07-30 15:12

Niedawno byłam nad morzem, skorzystałam z otrzymanego czeku. Hotel pierwsza klasa, zaoszczędziłam trochę pieniędzy, bo nie płaciłam za nocleg. Jeszcze raz dziękuję. Ewa
 
 
hanka

2009-08-01 13:14

Opinia zdecydowanie pozytywna. Mam te garnki od roku i sa naprawde solidne.
 
 
Kasia - Zielona G.

2009-08-03 11:40

Wszystko fajne, mocne i szybko sie gotuje. Wczasy we Władysławowie bardzo udane. Ogólnie duzy plus dla firmy - za pomysł i wykonanie :)))
 
 
xxxx

2009-08-17 15:52

Poleciła mi was moja teściowa. i przede wszystkim jej chciałbym podziekowac. Dzieki Wam mam zadowolona zone :)
 
 
Aniq

2009-08-18 15:27

Dobry patent z tymi krokietami! Wypróbowałam i rzeczywiscie rewelacyjne!
 
 
zadowolona

2009-08-19 08:41

naczynia super
 
 
Teresa - Lubin

2009-08-20 23:24

Ja głównie chciałabym podziekowac za pobyt w Koniakowie. Przesympatyczni ludzie i bardzo miła atmosfera! Bardzo duzy plus dla firmy!!!
 
 
KLaUDiA z Gorzowa

2009-08-21 21:14

Kilka m-cy temu urodziłam córeczke i muszę Wam powiedzieć, że rzeczywiście - zupki wychodza REWELACYJNE! Gerber niech sie schowa.
 
 
marko

2009-08-26 13:54

gary perfekcja
 
 
agata

2009-08-26 13:59

Korzystam z zakupionego robota -i naprawdę świetnie się sprawdza
 
 
kama-sulechów

2009-08-26 15:10

ciasto wyszło naprawde extra. Moja rodzinka nie mogła uwierzyc, jakie rzeczy potrafia te naczynia.
 
 
jolanta

2009-08-27 19:44

Wczoraj otrzymałam zestaw garnków. Dzisiaj jestem po "pierwszym" obiedzie. Jednym słowem REWELACJA!!!
 
 
Alina555

2009-09-03 20:45

POLECAM WSZYSTKIM - JESTEM NAPRAWDE ZADOWOLONA Z NACZN. MAZ RóWNIESZ. BARDZO DZIEKUJEMY.
 
 
Kaja

2009-09-07 10:03

Dodaje komentarz, bo szczerze mówiąc - pozytywnie mnie zaskoczyliście. byłam sceptyczna, ale przekonałam sie :) Garnki sa naprawde baaardzooo dobre i bedę Was polecac znajomym :) pozdrawiam.
 
 
Katarzyna z Wrzesni

2009-09-10 08:41

Od 2 tygodni mam naczynia i uważam, ze są świetne. Pozdrawiam.
 
 
Ada

2009-09-14 15:17

Dołaczam do grona zadowolonych :) Co prawda naczynia mam od kilku lat, ale cały czas sa praktycznie jak nowe.
 
 
karola

2009-09-16 11:37

Naczynia rzeczywiście są fajne, nic się nie przypala i oszczędza się jednak troszkę energii.
 
 
Iwona

2009-09-21 22:46

Naprawdę solidne naczynia, wytrzymałe, dobrze trzymają temperaturę.
Fajne są też te odpinane rączki. Polecam.
 
 
mirka

2009-09-22 10:51

Witam, uważam, że bardzo dobrze, ze macie panstwo w swoim asortymencie rownież garnki na kuchenke indukcyjna. Bylam na spotkaniu, garnki mi sie spodobaly, ale pomyslalam, ze nic z tego, bo pewnie indukcyjnych nie bedzie. A jednak! okazalo sie, ze sa i sobie kupilam caly zestaw. Swietna sprawa. Pozdrawiam!
 
 
Graża99

2009-09-23 08:30

Ja równiez zakupiłam niedawno u Państwa patelnie na indukcje i jestem niesamowicie zadowolona. Powiem szczerze, że ciężko jest dostac naczynia dobrej jakości na indukcje, momio, że przeciez kuchenki indukcyjne staja sie prawie standardem. Szykuje sie do kolejnego zakupu z waszej firmy. Pozdrawiam :)
 
 
mirosława

2009-09-24 19:56

Wczoraj przyjechał do mnie miły pan, przywiózł mi naczynia do domu. Dziś ugotowałam w nich pierwszy obiad. Najbardziej mi się podoba ta kwadratowa patelnia. Bardzo pojemna, mogę na niej usmażyć naraz więcej kotletów. Rewelacja!
 
 
Alina

2009-10-01 14:22

Te garnki są REWELACYJNE! W jednym naczyniu robię kaczkę, piekę ciasto... Naprawde extra. Pozdrawiam- Alina
 
 
Rysiek

2009-10-07 10:45

Potwierdzam - rzeczywiście gary sa bardzo fajne. Solidne, dobrze wykonane. Zadowolony jestem zwłaszcza z tej kwadratowej patelni.
 
 
Miroslaw Kosytorz

2009-10-11 20:26

Kupiłem te garnki i jestem z nich wysoce zadowolony w zasadzie niema porównania do tradycyjnych garnków.Szybkość gotowania potraw i wygoda użytkowania ich bardzo mnie mile zaskoczyło.Polecam te garnki i uważam że śmiało mogą one konkurować z najlepszymi garnkami.
 
 
Mirek--Tarnowskie Góry

2009-10-13 12:00

Garnki te są rewelacyjne,mam na myśli ich szybkość gotowania.W zasadzie niema porównania do tradycyjnych garnków.Smak potraw jest zupełnie inny i oczywiście z zachowaniem składników odżywczych,polecam wszystkim te garnki.
 
 
Joanna z Poznania

2009-10-16 10:25

Wszyscy tylko piszą o tych garnkach, a mało kto wspomina o robocie. Na pierwszy rzut oka wygląda niepozornie, jak zwykły blender, ale naprawdę jest bez porównania. Kompletnie inna klasa. Polecam wszystkim, naprawde.
 
 
Mariola S.

2009-10-27 08:28

Robot rzeczywiście extra klasa. Po raz pierwszy w życiu wyszło mi takie ciasto na naleśniki, że aż nie do uwierzenia. Jestem bardzo zadowolona :)))))
 
 
wiktoria

2009-11-17 14:17

Weszłąm tu w celu napisania pozytywnej opinii, ale widzę, że wiele osób już mnie wyprzedziło.
Pozostaje mi tylko podpisać się pod nimi. Pozdrawiam, Wiktoria z Poznania.
 
 
Gosia B

2009-11-26 20:29

Chyba polubię gotowanie. Duża oszczędność czasu i gazu. Ciasta wychodzą rewelacyjnie (w garnku na zupę lub w rondelku)
 
 
Anna, Wrocław

2009-12-02 14:32

Wczoraj dostałam mój komplet. Dziś jestem po pierwszym obiedzie.
Jednym słowem rewelacja. Zgadzam się z poprzedniczką, która napisała, że to duża oszczędność gazu i czasu. I przede wszytskim potrawy mniej tłuste. Dziękuję sprzedawcy i polecam innym.
 
 
Zbigniew Czesław W.

2010-01-11 15:35

Zdecydowanie pozytywna opinia. Jestem amatorem gotowania, zakupiłem komplet naczyń, zadziwają mnie każdego dnia coraz bardziej.
Planuję jeszcze zakup patelni grilowej. Polecam każdemu i życzę smacznego. Zbigniew
 
 
Borys67

2010-01-19 12:38

Chciałem sie podzielic opinią na temat i naczyn i firmy. Bardzo elegancki Pan przywiózł mi je wieczorem do domu a moja zona bardzo elegancko teraz z tych naczyn korzysta. Bardzo dziękuje - mam ochote na wiecej. Pozdrawiam!
 
 
Antoni, Sulechów

2010-01-29 22:50

Jestem zagorzałym fanem pana Rączki i na jednym z "polowych" pokazów gotował własnie w naczyniach Waszej firmy. Do zakupu zainspirowało mnie to, iz na takim trzaskajacym mrozie te garnki trzymały temperature! Mało tego! Czas przygotowania potraw był znacznie krótszy! Zapewne pozytywnych komentarzy przybedzie, bo rzesza ludzi zainteresowała sie tymi cudownymi naczyniami! Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesów! Antek M.
 
 
Mirka z Wrocławia.

2010-02-01 13:11

Dzień dobry,
postanowiłam napisać, ponieważ jestem bardzo usatysfakcjonowana współpracą z Państwem.
Od 3 lat jestem Waszą klientką.
Jako, że jestem zadowolona z naczyń, postanowiłam kupić je także swojej chrześnicy w prezencie ślubnym.
Weszłam na stronę i jestem bardzo mile zaskoczona. Przede wszystkim bardzo podoba mi się sama strona, bardzo elegancka, przejrzysta i podoba się też to, że mogę sobie tutaj przejrzeć produkty. Dzięki niej dowiedziałam się, że macie również naczynia indukcyjne. W piątek przedzwoniłam do firmy, miła pani poinstruowałą mnie, jak je mogę zakupić. Jeszcze w tym tygodniu kierowca przywiezie mi je do domu, a ja wzamian za ponowny zakup dostanę miły upominek.
Życzę sobie i innym więcej takich zakupów.
Pozdrawiam!
 
 
gttuwcfhv

2010-03-04 10:56

xbf4GE <a href=\"http://whrzfeghawoa.com/\&qu ot;>whrzfeghawoa</a>, [url=http://lkuwoyyhtvqk.com/]lkuwoyyhtv qk[/url], [link=http://nleryszvibky.com/]nleryszvi bky[/link], http://mwmieedasjit.com/
 
 
SOWA Z RZESZOWA

2010-03-14 20:35

SUPER GARY DLA SÓW! HU! HU! HU!
 
 
SOWA Z RZESZOWA

2010-03-17 14:04

MĄDRY WYBÓR.
SOWY NAJEDZONE :)
HU! HU! HU!
 
 
Hanna zTych

2010-03-18 20:58

Jestem bardzo zadowolona.I to fakt chciało by się jeszcze więcej.
 
 
aniamichal

2010-03-20 22:09

dzisiaj dostarczyli nam komplet garnków i jedyny minus tego że się pojawiły u nas w domu to to że moja narzeczona nie chce wyjść z kuchni a nigdy nie lubiła gotować a ja już nie mam gdzie tego wszystkiego mieścić ale jest takie pyszne że żal zostawiać polecam i pozdrawiam
 
 
Piotr

2010-03-28 14:02

Jesteśmy bardzo zadowoleni.Polecamy produkty z tej firmy.
 
 
alicja, wrocław

2010-04-05 15:15

Jestem szczęśliwą posiadaczką ZauberStab i patelni demokratycznej - rewlacja!
Myślę juz o następnych zakupach!
 
 
Amanda, Złotoryja

2010-04-16 14:45

Naczynia REWELACJA!!! Przetestowałam na wszystkie mozliwe sposoby i nie żałuje. Bardzo dziekuję - wróce do Was znowu.
 
 
Tom

2010-04-19 17:58

Kupiłem komplet garnków wraz z robotem . Powiem krótko. WARTO :)
 
 
Alicja z Włocławka

2010-05-15 23:02

Dzisiaj z mężem byłam na pokazie i oczywiście kupiliśmy zestaw tych cudeniek. Już nie mogę doczekać się, kiedy będę miała dostarczone garnki aby w nich gotować a robocikiem szykować zupki dla moich maluchów. Pozdrowienia dla Pani Mariolki Kaczmarek ! Prezentacja w PANI wykonaniu byla SUPER !!!
 
 
SOWA Z RZESZOWA

2010-06-27 16:15

Sowy lubią mięsko z patelni.
Hu! Hu! Hu!
 
 
wiga5601

2010-08-05 22:23

koniec przypalonych ziemniaków !
 
 
Alina, Zabrze

2010-09-06 19:36

Jestem niesamowicie zaskoczona i zadowolona. Nie żałuję, że dałam sie ponieść emocjom - dziś mam zadowolona rodzinkę i pomysł na prezent dla syna. Tak trzymac - będę Was polecać innym ;)
 
 
Katarzyna

2010-09-20 12:07

Jedna z nielicznych tak profesjonalnie do klientów podchodząca firma. Zarówno jakosć towaru, jak i obsługi na najwyzszym poziomie ;)
 
 
Tadeusz

2010-10-12 09:15

POLECAM!!! Świetna jakość, bardzo miła obsługa - życzę sobie i innym jeszcze wielu tak udanych zakupów.
 
 
ILKA

2010-10-26 21:27

Jestem bardzo zadowolona z robota jak i z garnków, po prostu super.
 
 
Magda

2010-11-02 18:22

Słyszałam, że garnki są rewelacyjne!!! Dlatego też planuję zakup, lecz tymczasowo przymierzam się do zakupu jednego garnku z uwagi na finanse. Doradźcie proszę, który garnek jest najbardziej wielofunkcyjny.
 
 
Marta z Jasienia

2010-11-04 18:28

Polecam wszystkim te garnki, są naprawdę rewelacyjne. Można zaoszczędzić dużo czasu.
 
 
Nusia

2010-11-06 18:10

Witam wszystkich zadowolonych klientów! Ja również jestem zadowolona z garnków i robota, zakupiłam je w grudniu ubiegłego roku.
Używam tych garnków codziennie i nie żałuję zakupu. Otrzmałam także śliczny piersconek, ktory był dla mnie miłym prezentem.
To wszystko co do pozytywów od firmy Profiss. Niestety, jeśli chodzi o czek hotelowy jestem zawiedziona. Okazało się, że została
rozwizana umowa z hotelem wskazanym na czeku. Obiecano mi, że otrzymam inny czek w innym hotelu nad morzem, jak do dziś cisza.
Tak więc mimo wielu zalet, z przykrością muszę przyznac, że niedotrzymywanie słowa jest nie fair w stosunku do klienta.

Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza dyrekcję firmy Profiss!
 
 
Agnieszka z Komornik

2010-11-29 16:24

Garnki rzeczywiście są świetne,jestem bardzo zadowolona,jak również z robota.SUPER POLECAM.
 
 
princesska

2010-12-07 09:34

POLECAM wszystkim te cudowne garnki i robota. Dzięki niemu można zrobić kulinarne, szybkie cuda. Dzięki garnkom, gotowanie nie zabiera dużo czasu, zapach nie roznosi się po domu, a jemy same aromatyczne przysmaki.
 
 
Antolec Marek

2010-12-09 15:05

To mój pierwszy zakup. To co zobaczyłem na pokazie wzbudziło mój zachwyt brawo dla Pana Aleksandra Praża. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.Antolec
 
 
madzia z żar

2011-02-12 00:23

Naczynia rewelacja są naprawdę świetne szybko się przygotowuje potrawy są smaczne zdrowe można je przygotować bez tłuszczu A co najważniejsze nic nie przywiera i łatwe do mycia ,polecam wszystkim bardzo serdecznie . pozdrawiam panią Iwonkę z Faraona.
 
 
Kasia M.

2011-02-15 15:34

Naczynia są świetne, zupa jest wyborna, a naleśniki, które moja córka tak uwielbia wychodzą wyśmienicie!!! Bardzo polecam!!
 
 
Kasia, Marcinek i Robert,Lubin

2011-02-24 12:40

Już mamy diamentowe naczynia i jesteśmy zachwyceni po pierwszym dniu. Decyzja o zakupie była właściwa i jesteśmy bardzo zadowoleni z produktów. Do tego bardzo miły kontakt z firmą, wspaniała prezenterka zalet produktów i ekspresowa dostawa z miłą rozmowa z kurierem to to co świadczy o profesjonalności Firmy. Polecam wszystkim, bo warto.
 
 
hanka

2011-03-04 09:44

Kupiłam garnki na prezentacji, już nie mogę się doczekać kiedy je przywiozą. Po przeczytaniu tylu wspaniałych opini jestem pewna że zakup był trafny.Pozdrawiam
 
 
rysiek -z Jędrzychowic

2011-03-06 13:30

dziękuje za takwspaniale naczynia aniemówiąc już jakijest wspaniały robot --miła dostawa i szybka przez kurjera -- naprawde polecam sąsiadom jaki znajomym naprawde warto zakupić --dziękuje
 
 
ANIA Z LUBSKA

2011-03-07 14:04

Naczynia i robot rewelacja Jestem bardzo zadowolona. Polecam !!!!!!! Firma super się wywiązała miła obsługa ,profesjonalizm w każdym calu ..Pozdrawiam też panią Iwonkę z Faraona w Żarach. Wspaniała prezentacja.
 
 
Halina i Tadeusz

2011-03-19 20:39

Garnki i robot to prawdziwe diamenty w naszej kuchni.Polecamy!
 
 
Danuta

2011-05-25 08:06

Naczynia rewelacyjne! Polecam!
 
 
Agnieszka i Tomek

2011-05-31 12:45

Od roku użytkujemy naczynia i robot. Dotychczas bez jakichkolwiek uwag czy reklamacji. Zakup był wart wydanych pieniędzy. Na pewno dokupimy do zestawu kolejne naczynia w przyszłości. Warto mieć je w kuchni. POLECAMY!
 
 
stas

2011-06-23 08:09

Witam! Moja żona była na takim spotkaniu i pozwoliła sobie mnie zabrać ze sobą. Ja nie żałuje, że pojechałem. Teraz czekamy na zakupiony towar. Czasami mnie przydaża się coś upichcić, wierzę, że będe miał satysfakcje z przyżądzania potraw. Dziękuje, że Was poznalem Pozdrawiam.
 
 
Urszula Świat

2011-07-18 12:00

Kupując jeden z wyrobów Profiss nie spodziewałam się,że będę tak zadowolona z zakupu i będę tak często wykorzystywała go w kuchni.Nabrałam ochoty na dalsze zakupy.Garnki są świetne!.Powinny znajdować się w każdej nowoczesnej kuchni.
 
 
Joanna

2011-07-21 14:47

Polecam! Garnki są świetne! Szczególnie Lady. Polecam jak najbardziej!
 
 
Aldona

2011-08-06 23:29

Robot jest super.Używam go prawie codziennie. Kwadratowy garnek też jest boski. Gotuję w nim wszystko i smażę bez tłuszczu.:)
 
 
Marysia, Gliwice

2011-08-26 14:31

Cudowne produkty! Polecam wszytskim!
 
 
rybun KIELCE

2011-09-08 13:44

SUPER SPRAWA
ZDROWO,SMACZNIE, OSZCZĘDNIE;
POLECAM!!!
 
 
Justyna

2011-09-09 08:55

Witam,
dostałam w prezencie ślubnym patelnie głęboką. Na poczatku nie bylam zbytnio zadowolona. Slub i patelnia- co za pomysl. Ale juz po pierwszym użyciu okazalo sie ze to jednen z najlepszych prezentow jakie moglam dostac. Patelnia jest poprostu rewelacyjna.Polecam wszytkim, rowniez jako prezent ;-)
 
 
Janina

2011-09-17 22:29

Witam serdecznie. Zamówiliśmy z mężem te naczynia-wszystko co pokazałam nam pani Ewa na spotkaniu było niewiarygodne. Robota otrzymaliśmy gratis już robiliśmy majonez coś świetnego a najlepsze jest to,że ten majonez zrobił mój mąż. Patelnia kwadratowa również juz została sprawdzona. ogónie naczynia są zgodne z ich opisem-gotowanie w nich to prawdziwa przyjemność. Bardzo szybka dostawa, obsługa i prezentacja tych naczyń - profesjonalna - polecam.
 
 
edek

2011-09-28 15:46

ja wam powiem tylko jedno ze zawsze byłem negatywnie nastawiony na tego typu prezentacje ale po dzisiejszem zmieniam zadnie,i juz jestem z siebie dumny ze w koncu bede mógł cos sam ugotowac mojej ukochanej ,mam taka nadzieje, a jak jeszcze upieke cos to chyba sam zwarjuje :))))))
 
 
ai

2011-10-31 22:41

prosze o dodanie przepisu na ciasto nie pamiętam z prezentacji
 
 
Grażyna ze Stargardu zachpom.

2012-01-12 21:33

Właśnie wróciłam z mężem ze spotkania.Pani JOANNA kASPRZAK bardzo miła,sympatyczna,komunikatywna.Choć zamówiłam tylko patelnię (na razie) przekonałam mnie swoją prezentacją.Po otrzymaniu zamówionego towaru wypróuję i odezwę się z opinią. Dziękuję za zaproszenie. Pozdrawiam
 
 
Kamil

2012-01-22 15:14

Garnki oraz cały zestaw są super gotuje w nich od 3lat i jestem zadowolony z jakości ugotowanych potraw polecam wszystkim
 
 
gurmond

2012-03-03 12:13

Zakupiłam robot Bamix kilka lat temu podczas pobytu w Otmuchowie na "Święcie Kwiatów" jestem z niego bardzo zadowolona posiadam wszystkie końcówki. Największą jego zaletą są małe gabaryty, i przez to jest podręczny i za to go kocham. Anita
 
 
Maria z Czechowic-Dz.

2012-09-01 08:49

Pokaz rewelacyjny,przekaz informacji o produktach bardzo profesjonalny.Przygotowane potrawy w tych naczyniach bardzo smaczne a robot fantastyczny.Kupiłam i wszystkim polecam.
 
 
Iwona

2012-10-14 23:22

Mam patelnie i jest bardzo dobra. Polecam!
 
 
NATAN

2013-01-22 00:41

Swietne garnki!
 
 
kasztan

2013-01-22 00:42

Super prężna i profesjonalna firma!
 
 
Monika

2013-03-06 08:15

Niedawno otrzymałam zamówiony zestaw naczyń wraz z robotem. Rewelacja! W godzinach dopołudniowych przygotowałam bigos dla męża, a po południu był nadal ciepły :) Robota jeszcze testuję, ale już wiem, że mogę zapomnieć o tradycyjnym, uciążliwym robieniu majonezu. Polecam :)
 
 
Barbara z Leszna

2013-04-09 13:14

Chciałam podziękować za garnki są super a szczególnie za dodatkowy prezent jakim był czek wczasowy.Skorzystałam z Willi PASAT we Władysławowie,muszę to napisać było bardzo ale to bardzo miło.Pani Grażynka właścicielka to osoba tak ciepła i tak miła a jak gotuje! pokoje czyściutkie i milutkie.Polecam każdemu bez obawy a firmie Profiss dziękuję za miły prezent.
Zadowolona Barbara z Leszna
 
 
pracownik

2013-04-12 11:33

podobnie jak sprzęty firmy, praca w firmie jest najprzyjemniejsza praca jaką miałam.pozdrowienia
 
 
Małgosia z Lublina

2013-04-20 16:45

Wczoraj byłam z Męzem na prezentacji .pojechaliśmy zaproszeni przez nasza miłą kolezankę Anię,
prezentacja zrobiona bardzo profesjonalnie.
bardzo miła atmosfera,piękny gest od firmy wyjazd nad morze.
możliwości wykorzystania kilku produktów jest zachwycajaca.
Bardzo dziękujemy za zaproszenie i prezencik.
z utęsknieneim czekamy z Mieciem na zestaw produktów.
bardzo lubimy gatować.
pozdrawiamy serdecznie.

 
 
Hania

2013-04-27 14:18

Rodzice dostali zaproszenia na spotkanie związane z pokazem. Poszłam z nimi nastawiona bardzo sceptycznie. Jednak bardzo pozytywnie się zaskoczyłam!!! Rewelacja. Garnki cudo, robot jest już u nas i nie powiem od lutego używamy go regularnie - młodsza część domowników zajada się lodami, sorbetami, frappe z kakao a ta troszkę starsza też korzysta z tych pyszności ale i swiss ułatwia przygotowywanie obiadów itp. Reasumując na garnki nie skusiliśmy się z powodów niskiego budżetu ale zamierzamy niedługo ugościć je u siebie. Jak na razie nieprzerwanie od 19 lutego dzień w dzień na nowo odkrywamy zalety turbo swissa i ciągle się zachwycamy!

POLECAM KAŻDEMU!!!!! ♠
 
 
Henryka K.

2013-05-13 22:17

Dzisiaj w restauracji Camelot w Białymstoku uczestniczyłam w pokazie Państwa produktów zorganizowanym przez Pana Marka. Prowadzący w sposób perfekcyjny i bardzo przystępny zapoznał z atrakcyjnymi naczyniami i robotem Państwa firmy. Byłam pod wrażeniem znakomitego przygotowania pokazu, ale przede wszystkim zafascynował mnie Pan Marek swoją wiedzą o zdrowym żywieniu i umiejętnościami kulinarnymi. Przygotowane potrawy były wyśmienite i podane gustownie, mimo iż to działo się tylko w warunkach pokazu. Gratuluję Państwu tak znakomitych, merytorycznie przygotowanych przedstawicieli. Myślę, że Państwa firma dzięki temu zdobywa zaufanie klientów, a dobre opinie szybko się rozchodzą Produkty polecam swoim znajomym.
Podziękowania i serdeczności dla Pana Marka.
 
 
mapcia

2013-07-07 19:09

dzięki firmie Profiss, spędziłam miło czas z przyjaciółmi ( wylosowalismy dwa czeki wczasowe ) w zakopanem w kompleksie hotelowym " Pod Modrzewiami". Pokoiki przytulne i czyściutkie, wyzywienie bardzo dobre, domowe i urozmaicone, obsługa i właściciele bardzo serdeczni i troskliwi aby gościom niczego nie zabrakło. Pogoda dopisała i ogólnie mozemy polecic innym możliwość wykorzystania takiej oferty.
 
 
Tomek, Katowice

2013-09-23 10:35

Naczynia bardzo dobrej jakości. W 100% spełniają Nasze oczekiwania.
Gotowanie z tymi naczyniami to sama przyjemność :)

ps. Robot również rewelacyjny !

Pozdrawiamy !
 
 
Gosia

2013-10-14 11:15

Garnki mam od 5 lat. To nieprawdopodobne ale nie oddałabym ich za żadne skarby! Nadal rewelacyjnie się spisują!
 
 
gabi

2013-10-15 14:47

jutro otrzymam garnki sasiadka juz w nich gotuje bylam zaskoczona i tez skorzystalam rewelacja polecam:)
 
 
gabi

2013-10-15 14:50

jnaczynia sa super ,polecam:)
 
 
Lila

2014-01-29 21:28

Garnki mam kilka lat są super mięso soczyste i bardzo szybko.
 
 
MarioG

2014-02-12 17:25

Byłem ostatnio na prezentacji Waszych produktów w Krakowie . Było super gorąco polecam zwłaszcza brytfanny